LIDL raspisuje konkurs za 1000 prodavaca u Srbiji

lidl

“Otvaranjem prodavnica Lidla tržište Srbije će dobiti prvi savremeni diskontni lanac. U toku su temeljne pripreme u svim segmentima poslovanja, a deo toga je i zapošljavanje novih radnika“, rekla je agenciji Beta rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla u Srbiji Martina Petrović.

Ona je navela da je trenutno otvoren konkurs za nove radnike u Logističkom centru Lidla u Novoj Pazovi i da se očekuje da će najviše kandidata biti iz tog mesta.

“Najmasovniji talas zapošljavanja očekuje nas u martu, kada ćemo otvoriti konkurs za prodavce u maloprodaji u velikom broju gradova širom zemlje. Na tom konkursu zaposlićemo više od 1.000 ljudi”, kazala je Petrović.

Do sada je Lidl u Srbiji zaposlio više od 400 ljudi, uglavnom na korporativnim funkcijama, pa u kompaniji ima i IT stručnjaka, marketing eksperata, nabavljača, računovođa.

Zainteresovani za posao u Lidlu mogu se prijaviti za sva otvorena radna mesta putem karijernog sajta kompanije.

Petrović napominje da, zbog velikog interesovanja i očekivanog velikog broja prijava, proces selekcije za poziciju prodavca može duže trajati.

Podsetimo, izgradnja LIDL prodavnice u Nišu, na Vizantijskom bulevaru, počela je avgusta 2016. godine.

Savremeni diskont koji se gradi prema Lidlovom najnovijem konceptu za uređenje prodavnica biće na površini od 2.500 kvadrata, a kako je ranije najavljeno iz ove kompanije Lidl objekti u Srbiji bi trebalo da budu otvoreni tokom ove godine.

Global Digital Clinik