Kreativni Niš – Prijavite se i budite deo baze umetnika grada Niša

Kreatvini Niš
Kreatvini Niš

Udruženje “Štek house” iz Niša uz pomoć “Fonda za Jug Srbije” realizuje sajt kreativninis.com koji će predstavljati prvu bazu umetnika iz Nišavskog okruga.

Na samom sajtu biće predstavljeni radovi umetnika kao i kraća biografija uz kontakt podatke. Ideja je da ovo postane besplatna baza za umetnike koji žele da predstave svoj rad, ali i da kroz promociju sajta u samom gradu utičemo na to da ljudi / institucije kada žele da angažuju fotografa, slikara, muzičara….pronađu “nišku ponudu i lokalne snage”.

Od kategorija koje su u ponudi su sledeće: slikarstvo, fotografija, književnost, muzika, multimedia i homemade.

Umetnici koji žele da predstave svoj rad na pomenutoj platformi potrebno je da  pošalju mejl na kreativninis@gmail.com sa naznakom u subject-om kojoj kategoriji pripadaju.

Uz sam mejl potrebno je poslati: fotografiju, kontakt podatke: ime i prezime, telefon, email, Facebook, Instagram, Youtube ili Twitter nalog, Skajp nick, kraću umetničku biografiju (od 500 do 1500 reči), primere radova (do 20 fotografija, 5 muzičkih numera, do 10 tekstova za književnika, odnosno do 5 klipova za one koji se bave multimetijom)

Rok za dostavljanje potrebnih podataka je 25. septembar dok će sam sajt biti predstavljen 29. septembra na okruglom stolu.