Konferencija „Women in Business“ u sali Simfonijskog orkestra

WomenInMedia NIS(1)

 „Women in Business“ – Konferencija posvećena promociji ženskog inovacionog preduzetništva u cilju promocije inovacionog preduzetništva na lokalnom i nacionalnom nivou, održaće se u Sali Simfonijskog orkestra, u utorak, 11. decembra 2018. godine, sa početkom u 10 sati.

Cilj realizacije projekta je podizanje nivoa svesti društva o važnosti većeparticipacije žena u vlasničkim i upravljačkim strukturama manjih i većih kompanija i preduzetnika u Srbiji kao i unapređenje znanja i veština kod žena u oblasti razvoja inovacionog preduzetništva razmenom znanja i iskustava između potencijalnih i uspešnih preduzetnica.

Na konferenciji će se govoriti o značaju ženskog inovacionog preduzetništva za privredu Srbije, uspešnim primerima dobre prakse kao i o uticaju digitalizacije i informacionih tehnologija na preduzetništvo.

Poznata glumica Vjera Mujović govoriće o Koko Šanel, jednoj od najinovativnijih žena 20 veka, koja je oblikovala stil oblačenja žena svog vremena.

Vanja Bokun Popović, internacionalni trener i govornik održaće motivaciono predavanje na temu “ŽENE POKREĆU SVET – šta inovacija traži od nas?”.

Poznate novinarke, modne kreatorke i stilistkinje kao što su Snežana Dakić, Ivana Đorđević, Violeta Dmitrić Aleksić će nam predstaviti svoj novinarski put i primere dobre prakse za mlade devojke koje žele da se bave medijima imodom.

Na temu značaja ženskog preduzetništva za privredu Srbije govoriće Danka Milojković, direktorka kuće klastera u Nišu, Nevena Kragić, modna dizajnerka, Maja Ivanović Đukić, profesorka Ekonomskog fakulteta, Milva Dugan Ignjatović, Milva DSF Trading Company i Jelena Dimitrijević, modna kreatorka.

Prisustvo na konferenciji je besplatno.

Prijavu za konferenciju možete izvršiti i putem linka na sajtu:

http://www.color.rs/womeninnis/