Koncert grupe “Ničim izazvan” u Nišu 02. septembra. Promocija albuma “Idu godine”

Foto: Vukašin Danilović

Poznati pop-rock sastav Ničim izazvan posle šest godina, održaće samostalni koncert u Nišu, u subotu, 2.septembra u Event klubu Oxygen, od 21h.

Ovom prilikom, grupa će uživo promovisati novi album pod nazivom „Idu godine“, a na repertoaru svakako neće izostati ni set najvećih hitova ovog specifičnog benda.

 “Ničim izazvan“ je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima koji su inspirisani ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka. Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka benda i daje im upravo tu „organsku“ notu u kompleksnoj muzičkoj zavesi, koja sa bine izlazi kroz neverovatnu količinu pozitivne energije i pruža publici nezaboravan užitak.

Od samog osnivanja 2011, bend je napravio vrlo ozbiljnu kilometražu nastupajući na svim regionalnim prestižnim festivalima i na brojnim samostalnim koncertima, a svakako treba pomenuti i respektabilnu nagradu MTV Adria Award za najbolji live bend na prostoru Ex-Yu 2017.godine!

Ulaznice za koncert grupe “Ničim izazvan” u Nišu mogu se kupiti od subote 5.avgusta po ceni od 1.200 rsd na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop – Davidova br 9 i caffe klub Saloon – Sinđelićev Trg 17.

Na dan koncerta, cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara.