Kompanija Ryanair najavila još jednu destinaciju za putnike iz Niša

kompanija ryanair
Foto: Facebook, Aerodrom Niš

Da je kompanija Ryanair najavila novu destinaciju kojom će leteti sa niškog aerodroma objavljeno je na Facebook strani aerodroma Konstantin Veliki.

Niskotarifna avio-kompanija Ryanair najavila je još jednu destinaciju iz Niša. “Našim putnicima će od 03. jula u organizaciji pomenute kompanije biti dostupni letovi ka Beču”, navode.

Podsetimo, ova kompanija nedavno je opet primorana da odloži povratak svojih operacija sa aerodroma “Konstantin Veliki”. Prema najvnovijim informacijama svi letovi ove kompanije umesto u martu odloženi su za početak maja.

etovi do Malte i Milana koji su najavljeni za mart biće pokrenuti u maju.

Let za Bergamo sada je najavljen za 1. maj i to dva puta nedeljno utorkom i subotom, dok će letovi za Maltu biti pokrenuti 3. maja takodje dva puta nedeljno ponedeljkom i petkom.

Ryanair je odložio početak velikog broja letova usled pandemije virusa Covid-19. Takođe i zbog izuzetno lošeg upravljanja i pravilima o putovanjima EU.

Podsetimo, irska avio-kompanija odlučila da ukine letove na liniji Niš-Bratislava, dok se planirani letovi na liniji Niš-Berlin do novog aerodroma Branderburg biti obnoveljen 31. oktobra.