Koković pred Voždovac: Očekujem pomak u igri i pobedu

radnički
Foto: FK Radnički

Fudbalska Linglong Superliga Srbije nastavlja se nakon dvonedeljne pauze utakmicama osmog kola. Niški Radnički u nedelju od 16.55 sati dočekuje Voždovac.

Nišlije u ovaj meč ulaze sa 12. pozicije na tabeli, sa šest bodova na svom kontu i sa novim šefom stručnog štaba Radomirom Kokovićem. Voždovac se nalazi na petom mestu sa 12 bodova.

Radomir Koković očekuje težak meč, ali i pozitivnu reakciju svog tima.

Ideja za ovu utakmicu je prosta. Radničkom je potrebno da što pre izađe iz rezultatske krize, potrebna nam je pobeda, a meni kao treneru je potrebno da ono što već danima radimo na treninzima, vidim i na samoj utakmici. Želim da vidim koliko smo napredovali za ovih desetak dana, da vidim kako su igrači usvojili nove zahteve i nove pricipe u igri i za koji rezultat će to sada biti dovoljno. Nadam se da će biti dovoljno za pobedu” rekao je Koković.

Radnički protiv Voždovca neće moći da izađe u najjačem sastavu.

“Štoper Nikola Vujadinović je povređen i male su šanse da on bude spreman do nedelje uveče. Kada je reč o novajlijama Jevgeniju Pavlovu i Bazilu Jamkamu, oni nisu fizički spremni za jedan ovakav takmičarski meč i cilj nam je da njih dvojicu dovedemo na nivo u kom bi mogli da nam pomognu već u sledećem kolu. Svi ostali su u konkurenciji. Kada je reč o startnoj postavi imam nekoliko dilema i rešiću ih na dan utakmice. Ipak, najvažnije je da što pre stvorimo sistem, jer će taj sistem biti važniji od svakog pojedinca u našem timu“, istakao je Koković.

Cene ulaznica za ovaj meč su 150 dinara za južnu tribinu, 300 dinara za zapadnu i istočnu, odnosno 1.500 dinara za mesto u loži. Karte će se prodavati na dan utakmice na biletarnici na istočnoj tribini stadiona “Čair”.