Koalicija oko SNS-a na izbore u Nišu pod nazivom “Aleksandar Vučić – Niš sutra”, nosilac liste Dragoslav Pavlović

Foto: Screenshot YT

Koalicija okupljena oko SNS-a na predstojeće lokalne izbore u Nišu izaći će pod nazivom “Aleksandar Vučić- Niš sutra”, a nosilac liste je Dragoslav Pavlović, nekadašnji diretkor JKP “Mediana”, sada zaposlen u EPS-u. Na listi nema aktuelne gradonačelnice Dragane Sotirovski, niti njenog prethodnika Zorana Perišića.

U prostorijama SNS-a u Nišu koalicioni sporazum potpisali su predstavnici Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda, Jedinstvene Srbije, Srpske radikalne stranke, Pokreta socijalista i Srpske stranke Zavetnici.

Nosilac liste “Aleksandar Vučić- Niš sutra” Dragoslav Pavlović rekao je da su sporazumom rešili da nastave politiku Aleksandra Vučića.

“Nastavljamo politiku Aleksandra Vučića, da pokažemo jednu novu energiju. Zato danas vidite neka nova lica, ali se nikada ne odričemo ljudi koji su ostavili neki politički trag”, istakao je nosilac liste Dragosav Pavlović.

On je kazao da će osam političkih stranaka koje čine koaliciju predstaviti svojim predizbornim programom u narednim danima.

„Probaćemo da se borimo jednom novom energijom i da na pravi način na izborima pokažemo ko smo, kako vidimo u budućnosti naš grad i šta želimo od našeg grada. Sve vas molim da zajedno krenemo da radimo i da prosperitet grada ne bude upitan u narednom periodu“, izjavio je Pavlović.

Prema njegovim rečima, koalicija „Aleksandar Vučić – Niš sutra“ krenuće odmah sa prikupljanjem potpisa i on je izrazio nadu da će listu predati na verifikaciju već u toku popodneva.

Inače, na listi nema aktuelne gradonačelnice Dragane Sotirovski, niti predsednika Skupštine grada Bobana Džunića. Na listi nije ni Zoran Perišić, Darko Bulatović, Zvezdan Milovanović.

Global Digital Clinik