Klub Satelit Zlatibor – idealno mesto za uživanje u prirodi

Klub Satelit Zlatibor
Klub Satelit Zlatibor

Ne postoji bolji lek i bolji način da se oslobodite stresa od boravka u prirodi. Boravak u prirodi nam pruža unutrašnji mir i spokoj kakav ne možete ni na koji drugi način dobiti.

Okružen borovim šumama, nepreglednim livadama i pašnjacima, svežim planinskim izvorima, Zlatibor je sa razlogom jedna od najposećenijih planina u našoj zemlji.

Osim domaćih turista, Zlatibor redovno i sa puno radosti u srcu posećuju i stranci. Njega jednostavno ne možete da ne volite. Čak i oni sa najviše skepticizma i oni sa najtvrđim srcima ne mogu odoleti šarmantnom i bogatom Zlatiboru.

Na našem lepom Zlatiboru, gde se stvara ruža vetrova u samom srcu postoji jedan zamak iz bajke, koji vas poziva da iskusite sve lepote ovog dela Srbije.

Tamo gde se tradicija spaja sa modernim načinom života, tamo gde mediteranska klima ljubi kontinentalnu imate mogućnost da se u potpunosti prepustite sebi i jednostavno uživate u svemu tome na nekoliko dana.

 Klub Satelit Zlatibor smešten je u samom srcu Zlatibora.

Na ovom mestu magija počinje, a vaš ugođaj nikada ne prestaje. Jedan je od najtraženijih smeštaja na Zlatiboru, a duga tradicija poslovanja Kluba Satelit garantuje vam osećaj kao kod kuće.

Baš o tome vode računa ljubazni domaćini ovog interesantnog smeštajnog kapaciteta koji sa godinama raste i razvija se kako bi ispunio sva vaša očekivanja i zahteve.

Gostoljubivost i domaćinski pristup poslu i dočeku gostiju oduševiće vas čim se prvi put susretnete sa ovim bajkovitim zamkom.

Mali znak dobrodošlice svakako će u vama probuditi osećaj topline doma i osećaj da baš tu i sada pripadate.

Poznata je naša zapadna Srbija po ljubaznim domaćinima i gostoprimstvu koje postavlja standarde koje je teško nadmašiti.

Domaćini, ali i zaposleni u Klub Satelit smeštaju su baš takvi.

Nasmejani, ljubazni i predusretljivi toliko da vam se čini da je njihov jedini zadatak da vama maksimalno udovolje.

Od kvalitetnih, luksuzno opremljenih soba i apartmana sa besprekornim detaljima koji se pažljivo biraju, brojnih sadržaja za opuštanje i uživanje preko fenomenalne i ukusne hrane, Klub Satelit Zlatibor može se pohvaliti i domaćinskom, prijatnom i atmosferom punom ljubavi i pažnje.

Uopšte nas ne čudi zašto je baš ovaj smeštaj uvek u prvih 5 najposećenijih na Zlatiboru.

Njihovi gosti se uvek vraćaju ponovo, tako da možemo reći da je jedinstveno iskustvo uživanja na Zlatiboru u svim njegovim lepotama, moguće, ako odaberete da smeštaj potražite u zamku koji će od vašeg boravka na planini napraviti pravu bajku.

satelit klub

Smeštajni kapacitet obuhvata 10 soba i 14 apartmana.

Svaka smeštajna jedinica uređena je sa mnogo ljubavi i pažnje, što gosti prvo primete po sitnim i pažljivo biranim detaljima.

U sobi će vas dočekati i mali znak pažnje od strane vlasnika, koji će vam ulešati prve minute boravka. Smeštajne jedinice opremljene su LCD televizorima, wifi konekcijom i mini barom. Usluga room servisa na raspolaganju vam je 24 časa svakog dana.

Kada se umorite od šetnje ili bilo koje druge aktivnosti na planini Klub Satelit u svom sklopu ima i spa centar sa saunom gde se možete opustiti i prepustiti uživanju.

Bazen Satelit

Unutrašnji bazen koji deca obožavaju

Bazen sa toplom, slanom vodom osim što deluje opuštajuće, doprinosi zdravlju čitavog organizma, ali i jačanju imuniteta.

Za one malo romantičnije duše u ponudi su i spoljašnji i unutrašnji đakuzi gde sa voljenom osobom mogu uživati u zalasku sunca ili svežim planinskim večerima, dok ispijaju omiljeni koktel ili šampanjac.

Ovde domaćini, zaista misle o svemu i na sve svoje goste, pa čak i one četvoronožne, koji verno prate svoje vlasnike u svim avanturama.

Oni su ovde i te kako dobrodošli, jer je Klub Satelit pet friendly i zaista spreman da ugosti i ugodi svim svojim gostima.

Besplatan parking, masaže i restoran sa brojnim specijalitetima narodne kuhinje samo su mali deo onoga što vam se ovde nudi i što svojim boravkom dobijate.

Higijena je na zavidnom nivou u svakom delu smeštaja.

svedski sto Satelit klub

Švedski sto za decu do 15 godina besplatno

Doručak, ručak i večera ovde se služe po principu švedskog stola gde za svakoga ima po nešto.

Od kako se pojavila mogućnost boravka uz korišćenje državnih vaučera, Klub Satelit se rado odlučio da se priključi onima koji će prihvatati vaučere za smeštaj.

To znači da možete iskoristiti vaučere za odmor u ovom smeštajnom objektu, a ako imate decu do 15 godina, imamo još jednu vest koja će vas oduševiti – za njih je boravak sa vama potpuno besplatan.

Naime, deca do 15 godina uz pratnju odraslih besplatno borave u Klubu i imaju obezbeđen obrok sa vama.

Fenomenalno, zar ne?

Neke stvari je jako teško opisati rečima, ali i dočarati, a Klub Satelit je upravo takvo mesto. Ono za koje ne postoje reči kojima bismo vašem srcu uneli toplinu koju tamo možete osetiti. Ne postoji adekvatna reč za prijatnost, udobnost i komfor koji nude.

Reći ćemo ovako, sa preko 25000 zadovoljnih posetilaca koji se iznova vraćaju Klub Satelit je naš izbor za smeštaj, ali i upoznavanje sa Zlatiborom za one kojima je to potrebno.

Osetite duh tradicionalnog gostoprimstva i prirodne lepote Zlatibora, gradeći svoju bajku u ovom zanosnom zamku koje već godinama ponosno predstavlja jedan od simbola Zlatibora.

Global Digital Clinik