KK “Ratnici” sutra u Leskovcu: Pratite uživo prenos utakmice u niškim kafićima

kk ratnici

KK “Ratnici” se takmiči u 2. muškoj regionalnog ligi – Istok, gde su u prvom kolu ubedljivo savladali ekipu KK “Hajduk Veljka” iz Negotina rezultatom 93:56.

Novi meč ih očekuje već sutra, 10. oktobra, u Leskovcu protiv ekipe KK “Hisar” od 14h. KK “Ratnici” pobrinuli su se da publika navija za njih, te je rukovodstvo napravilo saradnju sa lokalima “Dve krigle” i “Boss caffe” u kojima će moći da se gleda uživo prenos utakmice.
Takođe, sve utakmice KK “Ratnika” možete pratiti i na njihovom zvaničnom YouTube kanalu “Košarkaški Klub Ratnici Niš” .
Košarkaski klub “Ratnici” iz Niša je novi klub osnovan ove godine od strane osoba koje su na niškoj košarkaškoj sceni preko 15 godina. Njihov cilj je da niška košarka kroz par godina dobije konkurentni klub koji će, uz veliki trud i ulaganje, biti veliki konkurent u jugo-istočnom delu, ali i ostatku Srbije. Ovu ideju je već podržalo dosta niških preduzetnika iz različitih branši i zahvaljujući njima pomažu klubu na puno načina kako bi klub uspeo da ostvari svoje ciljeve.
Nakon višegodišnjeg rada u KK Niš-u, ovog leta je došlo do prekida saradnje i osnivanja novog kluba. Kolektiv čini većina mladih ljudi, gde je seniorski tim uglavnom sastavljen od momaka koji su ponikli u klubu i ideja je da se razvijaju deca kluba koja će uz pomoć par iskusnijih igrača pokušati da se domognu nekih viših ciljeva.
Dostava hrane u Nišu