“Kerber” otvara “Old Timer Fest”, Vlado Georgiev obećava neverovatnu atmosferu.

Niš će ove godine biti domaćin najnovijem muzičkom događaju koji će oduševiti ljubitelje dobre muzike i nezaboravnog provoda – Old Timer Fest– tvrde organizatori. Festival se organizuje prvi put u Nišu, na platou Tvrđave 19. i 20. avgusta.

Glavni program, 20 h, koncertni plato u Tvrđavi:

Za prvo veče festivala (19. avgust) Sevdah Rock Conection i legendarni rok bend – Kerber.

Druge večeri (20. avgust) muzički program otvaraju Penthouse bend i Vlado Georgiev koji godinama nije nastupao u Nišu.

Karte po ceni već od 1200 dinara mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima:
Ni Turs (ulaz u Tvrđavu), menjačnice Božur, knjižara Indigo, knjižare Hijeroglif, knjižara Delfi, Big Star Travel, OMV benzinske pumpe i onlajn preko www.tickets.rs

Prateći, dnevni program, besplatan za sve posetioce, 17 – 20 h, Tvrđava, plato kod Beogradske kapije i Vizantijska ulica

Revija retro automobila i motora – izložba fokusirana na stare četvoro i dvotočkaše koji imaju poseban šarm i vrednost. U saradnji sa klubovima “Old Tajmer Niš” i “Vespa Naissus” na festivalu će biti izložena razna retka i zanimljiva vozila iz prošlosti. Posetioci će imati priliku da se dive ovim prelepim mašinama i saznaju više o njihovoj istoriji.

Sajam Zdravog Odrastanja je deo Festivala posebno namenjen deci i njihovom zdravom odrastanju. U prirodnom okruženju, deca će biti podstaknuta na igru, sport, pokret i druženje. Cilj je da se deca udalje od mobilnih telefona i veštačke inteligencije te da se vrate autentičnom detinjstvu koje podrazumeva aktivnosti na otvorenom, istraživanje prirode i socijalnu interakciju s vršnjacima. Učestvuju: Boravko, Zoo planet, Dedina garaža, Tinker labs, Zujalice, KK Nonius, Trik škola rolera, Illusion dance studio, Real Niš škola fudbala, Jazz sekcija Srednje muzičke škole, Škola muzike Olivera Katića i mnogi drugi.