KBS Naisus osvojio 20 medalja na Kupu Srbije

Klub borilačkih sportova „Naisus“ je uspešno startovao drugu polusezonu. Na Kupu Srbije u Vršcu učešće je uzela 13-očlana ekipa. Na pomenutom takmičenju osvojeno je 20 medalja – 14 zlatnih, 4 srebrne i 2 bronzane. Pored toga Klub je bogatiji za još 2 pehara.

Ekipu „Naisusa“ čine: Tašana Petrović, Jelena Stevanović, Vera Jovanović, Ljiljana Nikolić, Lena Veljković, Ilija Ničić, Uroš Mitrović, Teodor Mitić, Stefan Rašković, Pavle Kostić, Andrej Stanković i Veljko Ristić i trener Nebojša Anđelković.

„KBS Naisus nastavlja da postiže uspeh i na početku ove polusezone. Bilans odličja ovog puta bio je 14 zlatnih, 4 srebrna i 2 bronzana. Bilo je u planu da još nekolicina takmičara nastupi, međutim finansijski problemi uticali su na kvantitet tima. U ekipnom plasmanu formaši su zauzeli prvo mesto u sveukupnom poretku, dok su muški pioniri A klase zauzeli treće mesto. Među svim pionirima A klase KBS Naisus se našao na 9.mestu. Imajući u vidu prethodne uspehe nadamo se da će čelnici pomoći u finansijskom smislu. Ovi rezultati su dokaz našeg uspešnog rada, koji direktno zavise od pomoći Grada i/ili Opštine.“ – rekao je prvi čovek KBS Naisus-a – Milan Anđelković.