Jedna osoba poginula u sudaru sanineta i automobila

poginula

Jedna osoba je poginula, a pet su povređene juče popodne u sudaru putničkog vozila marke „reno“ i vozila hitne pomoći nedaleko od Svrljiga.

Nesreća se dogodila oko 15 časova kod svrljiškog sela Vrelo, kada je prema pisanju pojedinih medija, iz nepoznatih razloga putnički automobil niških registarskih oznaka direktno udario u vozilo hitne pomoći koje je vozilo bolesnu ženu u Niš.

Iz policije su potvrdili da je jedna osoba preminula, a da su pet povređene.

“Iz “renoa” su povređeni vozač, 33-godišnji muškarac, 33-godišnja žena, žena stara 59 godina, kao i 9-godišnje dete. 73-godišnja žena iz saniteta je poginula, a 55-godišnjakinja koje je bila u njenoj pratnji je povređena” , kažu u policiji.

Prema pisanju Politike, vozač „renoa“ i dve žene iz istog vozila sa veoma teškim telesnim povredama odmah su prebačeni u Urgentni centar niškog UKC-a, gde su zbrinute. Oni imaju teške prelome i unutrašnje povrede. U sudaru je povređeno i devetogodišnje dete, koje je bilo u „renou” i koje je sa lakim povredama hospitalizovano na Dečijoj hirurškoj klinici.

Politika navodi da je u ovoj saobraćajnoj nesreći život izgubila žena iz Svrljiga, koju je Hitna pomoć vozila za Niš. Iz smrskanog saniteta njene posmrtne ostatke izvukli su vatrogasci.

Uzrok teške nesreće zasad nije poznat.