Javna licitacija LFN-a u Niškoj Banji ipak 6. avgusta

lfn

Nakon što je dva puta odložena zbog nepovoljnih vremenskih uslova javna licitacija LFN-a na šetalištu u Niškoj Banji definitivno će biti održana 6. avgusta od 20 sati, saopštavaju iz Lokalne fonadcije Niš.

“Prethodna odlaganja prouzrokovana nepovoljnim vremenskim prilikama, uslovila su dodatne organizacione aktivnosti i pomeranja u rasporedu, pa je u skladu sa tim izabran novi termin za održavanje događaja početkom avgusta”, saopštavaju iz LFN-a.

Navode da je nakon mnogobrojnih i uspešnih licitacija na fb stranici, LFN organizuje prvu veliku, javnu licitaciju na otvorenom prostoru. U saradnji i uz podršku Gradske opštine Niška Banja, događaj je zakazan za petak, 6. avgust od 20 sati, na centralnom šetalištu u Niškoj Banji.

Novac prikupljen ovim putem, LFN usmerava za podršku kreativnim, preduzimljivim idejama formalnih i neformalnih grupa građana, a sve u svrhu unapređenja lokalne zajednice u kojoj živimo.

U ponudi će se  naći atraktivni i zanimljivi predmeti koje će zainteresovani moći da kupe, kao što su: dresovi i oprema poznatih sportista, umetničke slike, knjige, nagradni vaučeri. Pored licitacije, spreman je i zabavan prateći muzički program, kao i iznenađenja za prisutne.