ITKonekt: Besplatne karte za niške programere

itkonekt

Ove godine poznati svetski IT predavači će se na tradicionalnom ITkonekt-u okupiti online 26. i 27. septembra.

Ovo je prilika za sve programere da prate izuzetne svetske predavače i njihova predavanja, iz udobnosti svog doma ili gde god da se nalaze. Predavači će se tokom ova dva dana uključivati u live sesije iz različitih krajeva sveta i vremenskih zona i to: Amerike, Velike Britanije, Izraela, Austrije i drugih. 

„Ove godine smo se suočili sa najvećim izazovima do sada, kada je u pitanju organizovanje konferencija i događaja. Uložili smo ogromne napore da se ITkonekt ove godine ipak održi online, kako bismo omogućili našim IT-jevcima da slušaju predavanja vrhunskih svetskih stručnjaka i ove godine. To što smo online olakšalo je pristup i programerima iz regiona, pa tako sada imamo prijavljene učesnike osim iz Srbije, i iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije” – kaže Milica Nastasić iz ITkonekta

Među predavačima je i Venkat Subramaniam, jedan od najbolje ocenjenih svetskih Java predavača, zatim Josh Long, iz Spring tima u Pivotalu, poznati predavač Kevlin Henney, i drugi. Ceo program i predavači se nalaze na linku.

Pet besplatnih karata za programere koji se jave prvi

Za programere iz niške IT zajednice, odnosno za Vaše čitaoce koji se prvi jave, obezbedili smo pet besplatnih karata za ovogodišnju online ITkonekt konferenciju“, poručuju iz organizacije.

Potrebno je da našoj redakciji putem Facebook strane Naissus info, dostavite svoje kontakt podatke (ime, prezime, kontakt telefon i e-mail adresu).

Cela konferencija održaće se na za to specijalno naravljenoj platformi za ovu namenu, a na samoj platformi će biti dostupni i neki besplatni sadržaji. 

Besplatna registracija

Za sve one koji nisu obezbedili karte za konferenciju, biće dostupni besplatni sadržaji tokom ova dva dana. Dovoljno je samo da se u tabu za registraciju na linku (itkonekt.com), unesu podaci i izabere free pass. 

„Takođe smo na platformi obezbedili i neke besplatne sadržaje koje će posetioce čekati u Free zoni 26. i 27. septembra. Pre toga je samo neophodno da se registruju na platformi sa Free pass opcijom” – zaključuje Milica Nastasić iz ITKonekt-a.

Nakon toga,svi koji posete ITkonekt platformu 26. i 27. septembra moći će da uživaju u besplatnim sadržajima za ITijevce, koji će biti dostupni u Free zoni na platformi, a takođe će moći i da čekiraju aktuelne poslove u delu IT jobs.

Kompanije koje su podržaje online ITkonekt ove godine su enjoy.ing, Namics, Avisto Eastern Europe, Mozzart, Better Collective, Optimal Systems i United Cloud.

Da podsetimo, ITkonekt se prošle godine, osim u Beogradu, održao i u Nišu, gde je okupio 600 posetilaca iz IT industrije, a jedan od predavača je bio i poznati Google Developer Expert Harry Roberts, koji je tom prilikom prvi boravio u Nišu o čemu smo ranije izveštavali.