Motor, kao stil života. Internacionalni moto-skup 20. jula u parku Sveti Sava

U suorganizaciji Gradske opštine Medijana i Gradske opštine Crveni Krst, povodom obeležavanja 10-godišnjice postojanja Moto kluba Road Guardian iz Niša, kao i 300 godina niške Tvrđave, u četvrtak 20.jula, u parku Sveti Sava, u 17 sati, predavanjem predstavnika auto škole “Reli”, radionicom i kvizom na temu bezbednosti motociklista u saobraćaju, počeće višednevni internacionalni 187 moto-skup.

Posetioci će biti u prilici da razgledaju motore, koji će biti parkirani na platou jednog od najposećenijih niških parkova.

Manifestacija će u petak, 21. jula, biti nastavljena na platou niške tvrđave i trajaće do 23. jula.

U muzičkom delu programa, nastupiće bendovi Lanac, Sarkazam i Noćni putnik, Dejan Najdanović Najda iz grupe Smak, nekadašanja pevačica Oktobra 1864 Tanja Jovićević i Riff bend, a biće organizovane i bajkerske igre koje podrazumevaju sporu vožnju motora, povlačenje konopca, bacanje gume u dalj i ispijanje piva, kao i defile niškim ulicama.

Podsećamo, pažnju javnosti, bajkeri iz moto-kluba Road Guardian skrenuli su humanitarnim akcijama, pa tako će i ovaj moto skup, imati humanitarni karakter.

Foto: GO Medijana