Info sesija LFN – Saznaj sve što te zanima o novom Konkursu

Foto: Lokalna fondacija Niš

Kakve ideje i iz kojih oblasti podržava Lokalna fondacija Niš (LFN), koji su kriterijumi za ocenjivanje? Kako da prijava koju pripremate bude potpuno prilagođena ciljevima Konkursa? Šta se očekuje od ljudi čiji predlozi budu odobreni i kako da realizuju svoje ideje?

Na ova, ali i sva druga pitanja koja interesuju građane, daćemo odgovore na javnoj info sesiji povodom četvrtog Konkursa LFN. Događaj je zakazan za četvrtak, 2. mart od 17 sati u Deli prostoru – ul. Davidova 2.

Info sesija je namenjena svim zainteresovanim građanima koji žele da se prijave na Konkurs, a imaju određene nedoumice ili pitanja. Tim LFN će pojasniti ovom prilikom sve propozicije, detalje u vezi sa Konkursom, a prisutni će moći da pitaju sve što ih bude interesovalo u vezi sa pisanjem svojih projektnih ideja i prijavljivanjem.

Podsetimo, Konkurs LFN otvoren je do 20.marta, ukupan budžet je 6.000 evra, a pravo da konkurišu imaju formalne i neformalne grupe građana sa teritorije svih pet gradskih opština u Nišu. Maksimalan iznos donacije po jednoj ideji je 150.000 dinara. Konkurs realizuje LFN u partnerstvu sa Naučno tehnološkim parkom, a uz podršku Trag fondacije.

Svi detalji i prijavni formular Konkursa se nalaze na sajtu LFN.

Iz organizacionih razloga, potrebno je da svi koji su zainteresovani da prisustvuju Info sesiji popune prijavni formular.

Lokalna fondacija Niš je na tri javna Konkursa u 2021. i 2022. godini podelila već 30.000 evra, a podršku je dobilo ukupno 29 ideja formalnih i neformalnih grupa građana sa teritorije svih pet gradskih opština u Nišu.