Ian F. Svenonius (Escape-Ism), premijerno u Nišu!

Ian F. Svenonius
Ian F. Svenonius

Pripremite se za jedinstveno muzičko iskustvo koje će vas odvesti daleko izvan konvencionalnih okvira!

Agencija Los Bushos, u saradnji sa agencijom Bad Music For Bad people, s ponosom najavljuje dolazak ikone rokenrola i multidisciplinarnog umjetnika, gospodina Iana F. Svenoniusa u prestonicu juga Srbije!

Legendarni rokenrol animinimalist, Ian F. Svenonius, čija reputacija kao umetnika, muzičara, i kontroverznog društvenog komentatora doseže daleko, predstaviće će premijerno niškoj publici novu inkarnaciju akta muzičkog vandalizma zvanog Escape-Ism, a u pratnji Sandi Denton, koreografkinje i basistkinje dream pop benda Tashaki.

Pored spektakularnog Escape-ism-a, nišlijama će se ovog puta predstaviti i sastav Tabletarijum u epizodi „Osmi Sputnik“, čiji kultni, poetsko-muzički program vodi slem pesnik Bojan Ilić Bokerini uz muzičku pratnju Ivana Milosavljevića na gitari i Milan Stankovića aka. DJ Cyberphunka.

Koncert je zakazan za 24. Septembar, sa početkom u 21h, i održaće se u kultnom niškom klubu Feedback. Ulaznice za ovaj koncert se mogu nabaviti po ceni od 700 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta cena biti 1000 dinara.

Pretprodajna mesta: VINTAGE SHOP, klub Feedback.

Kako navode iz agencije Los Bushos, ovim koncertom započinje ciklus odabranih koncerata kojim ova nova niška agencija nastoji predstaviti publici novu praksu promovisanja alternativnog kulturnog nasleđa.