Ian F. Svenonius (Escape-Ism), premijerno u Nišu!

Ian F. Svenonius
Ian F. Svenonius

Pripremite se za jedinstveno muzičko iskustvo koje će vas odvesti daleko izvan konvencionalnih okvira!

Agencija Los Bushos, u saradnji sa agencijom Bad Music For Bad people, s ponosom najavljuje dolazak ikone rokenrola i multidisciplinarnog umjetnika, gospodina Iana F. Svenoniusa u prestonicu juga Srbije!

Legendarni rokenrol animinimalist, Ian F. Svenonius, čija reputacija kao umetnika, muzičara, i kontroverznog društvenog komentatora doseže daleko, predstaviće će premijerno niškoj publici novu inkarnaciju akta muzičkog vandalizma zvanog Escape-Ism, a u pratnji Sandi Denton, koreografkinje i basistkinje dream pop benda Tashaki.

Pored spektakularnog Escape-ism-a, nišlijama će se ovog puta predstaviti i sastav Tabletarijum u epizodi “Osmi Sputnik”, čiji kultni, poetsko-muzički program vodi slem pesnik Bojan Ilić Bokerini uz muzičku pratnju Ivana Milosavljevića na gitari i Milan Stankovića aka. DJ Cyberphunka.

Koncert je zakazan za 24. Septembar, sa početkom u 21h, i održaće se u kultnom niškom klubu Feedback. Ulaznice za ovaj koncert se mogu nabaviti po ceni od 700 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta cena biti 1000 dinara.

Pretprodajna mesta: VINTAGE SHOP, klub Feedback.

Kako navode iz agencije Los Bushos, ovim koncertom započinje ciklus odabranih koncerata kojim ova nova niška agencija nastoji predstaviti publici novu praksu promovisanja alternativnog kulturnog nasleđa.

Global Digital Clinik