Humanitarni turnir „Igraj humano“ za izgradnju nove roditeljske kuće

Humanitarni turnir pod nazivom „Igraj humano“
Humanitarni turnir pod nazivom „Igraj humano“

Odred izviđača „Josif Pančić“ iz Niša, u saradnji sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka (NURDOR) organizuje humanitarni turnir pod nazivom „Igraj humano“. Turnir će se održati u nedelju, 28. jula sa početkom od 15 časova, na terenima OŠ „Sveti Sava“.

Cilj organizacije ovakve aktivnosti je prikupljanje humanitarnog priloga od samog učešća na turninru, koje će biti prosleđeno organizaciji NURDOR, za izgradnju nove roditeljske kuće.

Zainteresovane Nišlije će moći da još jednom pokažu svoju humanu stranu i takmiče se u basketu, malom fudbalu i stonom tenisu.

Cena kotizacije za prijavu ekipa za basket i mali fudbal su 200 dinara po članu ekipe, dok je cena prijave takmičara u stonom tenisu 100 dinara.

Prijavu ekipa za turnir možete izvršiti do subote uveče, putem Instagram i Fejsbuk profila odreda izviđača „Josif Pančić“, kao i pozivom na broj telefona 060 3220 652 (Vuk Vučković).

„Razvijanje solidarnosti i humanosti među aktivnim članovima jedne zajednice je jedan od ciljeva naše organizacije, samim tim želimo da na bilo koji način pomognemo našim sugrađanima, budemo humani, a uz to se i dobro zabavimo. Zbog toga smo odlučili da humanitarni turniri postanu tradicija našeg Odreda.“

Odred izviđača „Josif Pančić“ je i prethodnih godina organizivao humanitarne turnire za pomoć Nišlijama obolelim od raka, ali i prikupljanje humanitarne pomoći za najugroženije građane Srbije u poplavama 2014. godine.

Dođite da zajedno stvaramo bolji svet, družimo se, ali i pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija!

Naše malo, nekome znači mnogo.