Humanitarni koncert “Udruženim snagama za Isidorinu sreću”

Kada se humani ljudi udruže, sve je moguće. U sali Simfonijskog orkestra u Nišu, 01. februara od 19 sati, biće održan humanitarni koncert, a sredstva će biti namenjena za lečenje trinaestogodišnje Nišlijke Isidore Anđelković.

Inicijativa “Udruženim snagama za Isidorinu sreću” potekla je od Violete Stamenković sa Univerziteta u Nišu, a podršku su dale i druge Nišlije, osvedočeni humanisti poput Ivanke Milutinović i Gorana Jovanovića.

Nišlije će tako imati priliku da uživaju u nastupima Vokalne grupe “Kosntantin”, a predstaviće se i Anđela Bratić na flauti, Nikola Cvetković na klaviru, Ana Veličković Igić na flauti, Aleksandra Ristić mecosopran, Marko Milisavljević bariton, dirigent Ivana Mirović sa ženskim horom Studentskog kulturnog centra i KUD „Abrašević” Niš.

Takođe, književnici Violeta Jović i Vlasta Cenić, svojim književnim delima dodatno će obogatiti ovu humanitarnu manifestaciju

Ulaznica će koštati 1.000 dinara.

Isidora Anđelković, do pre tri godine, živela je životom obične devojčice koja voli da se druži, ide u školu, izlazi sa svojim drugarima. Ni sanjala nije, baš kao ni njeni roditelji, da će je u mnogo čemu sprečiti moždani udar!

Posledica – zražena spastična hemipareza leve strane tela zbog koje se otežano kreće i otežano koristi levu ruku

I uprkos strašnom saznanju, ostala je odličan đak, puna vere i nade u izlečenje.

Terapije su nažalost skipe, a njenim roditeljima u ovom trenutku, neophodna je pomoć kako bi finansijski izdržali terapije koje su Isidori potrebne.

Rehabilitacija uz pomoć posebnih aparata u poliklinici u Nišu bi značajno poboljšala Isidorino stanje i u velikoj meri otklonila njene zdravstvene probleme.

Novac je potreban za intenzivnu robotsku rehabilitaciju, putne troškove i smeštaj tokom lečenja.

Slanjem SMS poruke 209 na 3800

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001713666-51

Uplatom na devizni račun: 160-6000001713920-65

IBAN: RS35160600000171392065

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom putem Paypala na linku: Paypal

Uplatom putem kartice na linku: E-donira