Humanitarni bazar: Nišlije za Lanu, Minju i Olivera

humanitarni bazar

Humanitarna grupa “I ja sam dete sa ove planete”  organizuje humanitarni bazar u Nišu. Sredstva su namenjena Lani, Minji i Oliveru, mališanima koji boluju od spinalne mišićne atrofije.

Humanitarni bazar održava se u četvrtak, 17. septembra, od 16 časova u centru Niša. Sredsva prikupljena na ovom bazaru namenjena su Lani, Minji i Oliveru, koji boluju od spinalne mišićne atrofije. Svakome od njih je potrebno po 2,4 miliona dolara za lečenje u SAD-u.

U želji da se prikupi što više novca grupa je okupila veliki broj ljudi koji će donirati svoje proizvode u humanitarne svrhe.

Na bazaru će moći da se kupe razne rukotvorine: ogrlice, narukvice, minđuše, privesci, slike, heklane stvari, bukmarkeri, ukrasne sveće, torbice, magneti, igračke itd.
“Učestvovaće i animatori, tako da će najmlađi sugrađani imati priliku da se druže sa svojim omiljenim likovima”, poručuju organizatori.

Biće organizovana i lutrija, a preduzetnici grada Niša doniraće vaučere za svoje usluge i sve to za pomoć Lani, Minji i Oliveru.

Ukoliko niste u mogućnosti da posetite humanitarni bazar, svoju donaciju možete uplatiti i putem fondacije Budi human:

Global digital clinic