Humanitarna modna revija “Osnažena” – udruženje Evrožena

Evrožena
Osnažena - Evrožena

„HUMANITARNA MODNA REVIJA SRPSKIH TEKSTILACA – osnažena“ koju inicira i realizuje Udruženje EVROŽENA – sekcija za modu i dizajn, realizovaće se u Tami Residence Hotelu u Nišu, dana 24. januara 2019. 

 

HUMANITARNA MODNA REVIJA – „OSNAŽENA“ ima za cilj prikupljanje donacije za  edukacije za štićenica SIGURNE KUĆE Niš  i informativno-obrazovne programe prevencije od porodičnog nasilja za žene u Nišu i okolini. Edukacija će biti organizovana prema potrebama i mogućnostima žena u svim oblastima sa prioritetom na tekstil zbog mogućnosti efiaksijeg zapošljavanja i na preduzetništvo i udruživanje zbog održivog samozapošljavanja.

Revija će okupiti eminentne ljude iz javnih institucija, akademskog sektora i poslovne zajednice, medija, finansijskih organizacija Niša i juga Srbije. Oni će uveličatii promociju svojim prisustvom, ovoga puta u ulozi manekena i samim tim će domaćim modnim brendovima omogućiti bolju promociju.

Događaj će okupiti oko 300 ljudi sa juga zemlje koji će svojim učešćem pomoći humanitarnu akciju u borbi prostiv nasilja nad ženama kroz ekonomsko osnaživanje žena. 

  • Revija ima za cilj prikupljanje donacija za edukaciju žena – štićenica „Sigurne kuće Niš“ radi njihovog efikasnijeg zapošljavanja i samozapošljavanja, bolje informisanje žena u Nišavskom okrugu radi prevencije od porodičnog nasilja i podrške preduzetničkom razvoju.
  • Učesnici i gosti revije će dobiti kartice za popust od 10% na kupovinu proizvoda srpskih tekstilaca pod zajedničkim brendom EVROŽENA u toku 2019.godine.
  • Donacije su individualne, visina priloga nije određena.

 Mesto: Hotel TAMI RESIDENCE
Datum i vreme: četvrtak 24.01.2019. od 20.30h – 23.00h

Exe-Net