Humanitarna akcija “Klizalište otvorenog srca” u sportskom centru Čair

Klizalište otvorenog srca
Foto: Sportski klub Oxigen

Sportski klub Oxigen, u sredu, 30. decembra, organizuje humanitarnu akciju “Klizalište otvorenog srca” namenjenu deci iz socijalno ugroženih porodica. Akcija će se održati na klizalištu u okviru SC Čair, sa početkom u 19:30.

Akcija “Klizalište otvorenog srca” namenjena je deci iz socijalno ugroženih porodica. “Ideja kojom smo se nosili jeste da deca čiji roditelji nemaju sredstava da im obezbede paketiće, program zabave i klizanja, igre i druženja na ledu, mogu da dobiju i paketiće, i Deda Mraza, kao i da proslave novogodišnje praznike sa bar malo više osmeha i uspomena. Imaćemo muziku i Deda Mraza koji će da deli paketiće deci”, kažu organizatori.

Foto: Sportski klub Oxigen

Zbog epidemiološke situacije, kratkog vremena realizacije kao i ograničenih resursa, ove godine će najviše 30 deteta uzrasta oko 10 godina moći da učestvuje u ovoj akciji. Ideja je da narednih godina kad uslovi budu bolji, veći broj dece iz Niša učestvuje u ovom programu.

Organizator i inicijator je Sportski klub Oxigen iz Niša. Pokrovitelj akcije i koorganizator je gradska opština Crveni Krst, uz tehničku podršku SC Čair.

“Akcija će se održati uz sve mere propisane od strane Kriznog Štaba, ograničen broj dece će biti na ledu, sve u skladu sa propisima i uslovima” napominju.

Dostava hrane u Nišu