Horizontalna signalizacija u Ulici 7. jula kompletno obeležena i saobraćajnica je puštena u rad

Ul. 7. jula
foto: Parkin Servis

Horizontalna signalizacija u Ulici 7. jula, od raskrsnice sa Ulicom Kralja Stefana Prvovenčanog do početka Bulevara Nemanjića, sinoć je kompletno obeležena i saobraćajnica je puštena u rad.

Direktor JKP Parking servis Dejan Dimitrijević obišao je ekipe na terenu.

Radnici Službe za signalizaciju, javno osvetljenje i dekoraciju JKP „Parking servis“ – Niš obeležili su prethodnih dana deo saobraćajnice, odnosno desnu traku, sa 1.458m podužnih linija i 100,90m2 poprečnih saobraćajnih oznaka. Sinoć su obavljeni završni radovi, odnosno obeležavanje leve trake kolovoza iste dužine, čime je kompletno

Dimitrijević ističe da je Parking servis još jednom pokazao da poseduje sve resurse za obavljanje zadataka koje Grad kao investitor postavi, pre svega stručne i obučene ljudske resurse, mašinski park koji se osavremenjuje, kao i kvalitetne materijale za obavljanje ove delatnosti.završena horizontalna signalizacija na potezu od ulice Stefana Prvovenčanog do raskrsnice sa ulicom Vojvode Tankosića. Obeležene su razdelne linije, pešački prelazi i zaustavne linije, čime je bezbednost učesnika u saobraćaju povećana, s obzirom da su na novom asfaltu oznake postojanije i vidiljivije.

Exe-Net