GO Medijana organizuje manifestaciju “Medijana za bebu više”

Gradska opština Medijana, u sredu i četvrtak, 06. i 07.marta 2024.godine, od 10 do 12 sati, u parku “Svetog Save”, organizuje tradicionalnu manifestaciju „Medijana za bebu više“, namenjenu najmlađima.

Dvodnevnu manifestaciju otvoriće hor „Čarolija“, koji čine 40-ak talentovanih mališana, i čiji nastup uvek izaziva veliku pažnju, a ceo događaj biće sniman dronom.  Smenjivaće se 17 punktova, sa 17 različitih aktivnosti, na kojima će se sa mališanima družiti brojni likovi iz omiljenih crtanih filmova. Deci će biti deljene krofne niškog Žitopeka, šećerne jabuke, slatkiši, baloni.

Fotografisanje sa popularnom Barbi lutkom ili medvedićem, čarobni ćilim, pravljenje konfeta, medalja, narukvice prijateljstva, kolačića sreće i osmomartovskog poklona za mamu, samo su neke od aktivnosti.

Cilj manifestacije je da se kroz bogat program ispunjen igrom, na  tematski šarenim radionicama, sa kojih će poneti mnoštvo lepih i interesantnih poklona (slatkiši, narukvice, stikeri, olovke, magnetići, maskice, kape, kolačiće sreće, baloni, konfete, medalje i dr.), mališani zabave i uče kreativnosti“, navode iz ove opštine.

Najmlađim posetiocima Svetosavskog parka pridružiće se učenici OŠ“Ćele Kula“ i OŠ“Dušan Radović“, kao i predškolske grupe vrtića „Plavi čuperak“ niške „Pčelice“.

Iz Gradske opštine “Medijana” pozivaju i sve  roditelje, osnovce, kao i sve zainteresovane da im se pridruže u tradicionalnom druženju.

Global Digital Clinik