Futsaleri Winter Sporta su novi učesnici Prve futsal lige Srbije

Winter Sport
Foto: Naissus.info

Futsaleri Winter Sporta su novi učesnici Prve futsal lige Srbije i novi predstavnici grada Niša u najvišem rangu nekog takmičenja.

Oni su juče pre utakmice sa zrenjaninskim SAS-om zvanično proglašeni za prvake Druge futsal lige Srbije i pobedom protiv Zrenjaninaca rezultatom 3:2 (2:1), povećali bodovnu prednost na tabeli od čak 15 bodova.

Nišlije su na polusezoni imali čak sedam bodova zaostatka u odnosu na ekipu SAS-a, ali su u drugom delu sezone pokazali da se nisu predali i neće tek tako prepustiti zrenjaninskoj ekipi promociju u viši rang.

Trener Winter Sporta je Naissus.info rekao da je ovo uspešno završena sezona kada se ovako ubedljivo osvoji prvo mesto.

,,Uspešno završena sezona, kada osvojimo ovako ubedljivo prvo mesto. Ja sam došao tek na zimu, ekipa je tada imala sedam bodova zaostatka, Danilo Kostić nam je dostao pomogao u drugom delu sezone. Momci su vredno radili, zaslužili su sve ono dokle smo stigli’’ – započeo je.

Dotakao se i drugih timova i dodao je da su ekipe u ligi dosta jednake.

’’Ekipe u ligi su dosta jednake, od trećeg do devetog mesta je razlika četiri boda. Do poslednjeg kola se neće znati ko će napustiti ligu a ko ostati’’ – nastavio je trener Winter Sporta.

Na kraju je pričao i o utakmici sa SAS-om i dodao da su opuštenije ušli u utakmicu i da su dosta šansi promašili.

’’Zaslužena pobeda, malo smo bili pod euforijom na početku, posle onog slavlja i ceremonije. Opuštenije smo ušli dosta šansi smo promašili, protivnik je to kaznio i poveo 0:1. Posle smo okrenuli utakmicu u našu korist, držali u svojim rukama. Čestitam momcima na zalaganju i uspešnoj sezoni, imamo poslednje kolo u Blacu da privedemo sve kraju i ond da vidimo šta i kako dalje’’ – zaključio je Miloš Todorović za Naissus.info.

Na kraju utakmice je klub dodelio i priznanja svojim igračima za najviše odigranih utakmica: Milanu Đorđeviću (200), Vladici Ristiću (150), Bojanu Jankoviću (150) i Marku Ćeniću (100).