FK Radnički: Počinje prodaja sezonskih ulaznica

fk radnički

Fudbalski klub Radnički Niš prodaju sezonskih ulaznica za sledeću sezonu počinje u četvrtak 15. jula.  Prodaja će trajati sedam dana, odnosno do četvrtka 22. jula.

Ljubitelji fudbala i Radničkog sezonske ulaznice će moći da kupe na biletarnici ispred hale “Čair”,  od 10 do 18 sati svakog dana, osim nedelje, gde će se izdavati vaučer koga će biti potrebno zameniti za plastičnu karticu.

Podizanje plastičnih kartica za sve one koji su sezonsku ulaznicu kupili od 15. do 17. jula biće od srede 21. jula, a za one koji su sezonsku ulaznicu kupili od 19. do 22. jula, biće na dan prve utakmice u Nišu na biletarnici ispred hale Čair.

Cene sezonskih ulaznica:

 Jug – 1.500 dinara

 Istok – 3.000 dinara

 Zapad – 3.000 dinara

 Loža – 15.000 dinara

Iz kluba navode da je za kupovinu sezonskih ulaznica potrebno poneti bilo koji identifikacioni dokument sa fotografijom, a svi vlasnici sezonskih ulaznica imaće popust od 20% za kupovinu proizvoda FK Radnički u radnji sportske opreme Makron.

“U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim pripredbama, lica mlađa od 16 godina ne mogu samostalno kupiti sezonsku ulaznicu, niti biti na stadionu bez pratioca”, ističu iz Radničkog.

Dodaju da će za sve koji ne kupe sezonsku ulaznicu u predviđenom roku, biti omogućena kupovina i rezervacija ulaznica preko Ticketline kontakt centra na broj 011-20-30-570 u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

Sezonska ulaznica važi za sve utakmice Linglong Superlige Srbije i Kupa Srbije  koje se igraju na stadionu Čair u Nišu u sezoni 2021/22.