FK Radnički bakljadom proslavio jedan vek postojanja

Foto: FK Radnički

Veličanstvenom bakljadom na stadionu Čair, Radnički i Meraklije započeli su proslavu jubileja kluba – jednog veka postojanja Radničkog iz Niša. Stogodišnjica „Reala sa Nišave“ obeležavaće se tokom čitave 2023. godine nizom manifestacija a započela je simbolično – paljenjem stotinu baklji kojim je ispisan broj „100“  na terenu Čaira.

Večeras su uloge na stadionu bile zamenjene, navijači su „zauzeli“ teren a sa tribina su ih posmatrali igrači, polaznici škole fudbala i rukovodstvo FK Radnički. U polučasovnom performansu pevalo se i klicalo klubu, a na kraju su se igrači pridružili svojim navijačima pa su zajedno na terenu pevali i slavili.

Foto: FK Radnički

Klub će u okviru proslave jubileja organizovati tribine, izložbe, svečanu akademiju, revijalne utakmice, a uskoro će i zaigrati u posebno dizajniranim garniturama dresova. Različite aktivnosti planirane su tokom cele godine, kako bi se na što bolji način sa sugrađanima i svim ljubiteljima fudbala proslavio jubilej i podsetilo na dugu i slavnu istoriju Radničkog.

Global Digital Clinik