Filmovi “Jedini izlaz” i “Šarlatan” noviteti u bioskopu Vilin Grad

Filmovi

Filmovi “Jedini izlaz” i “Šarlatan” biće premijerno prikazani ove nedelje na platnu bioskopa Vilin Grad.

Filmovi “Jedini izlaz” i “Šarlatan” osvežiće ovonedeljni repertoar. “Jedini izlaz” donosi nam priču o Ani Kolar, koju tumači Anđelka Prpić. Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, ona dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom. Suočavaju se sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Šarlatan” prati život Jana Mikolašeka, čehoslovačkog travara, koji je izlečio milione ljudi svojim neobičnim metodama. Njegove nesvakidašnje veštine lečenja, učinile su ga ne samo poznatim, već i vrlo bogatim. Nije postojao čovek koji nije želeo da ga Jan leči… ali, tadašnji vladajući režim imao je drugačije planove za Mikolašeka.

Povodom obeležavanja Dana zaljubljenih Vilin Grad spremio je specijalnu ponudu. Uz dve kupljene ulaznice, Ljubavni meni možete kupiti po specijalnoj ceni, a Avon je spremio i poklone za sve dame koje dođu na projekciju od 19 časova.

Repertoar od 11. do 17. februara