Film “Jedini izlaz”: Premijera i poseta glumačke ekipe

jedini izlaz

Specijalna projekcija filma “Jedini izlaz” biće održana u bioskopu Cineplexx, 13. februara u 19 časova.

“Jedini izlaz”, najnoviji domaći triler biće prikazan nakon odlaganja bioskopske distribucije u decembru. Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom. Suočeni su sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Ovaj psihološki triler nastao je iz pera scenariste Marka Popovića. Okupio je impozantnu glumačku ekipu pojačanu glumcima iz regiona, pa će tako publika na velikom platnu gledati i Danicu Maksimović, Milana Čučilovića, Nikolu Ristanovskog, Milenu Predić, Janka Popovića Volarića, Tonija Mihajlovskog, Sonju Kolačarić, Jova Maksića, Borisa Komnenića, Andriju Boškovića i Klaru Hrvanović. Režiju potpisuje Darko Nikolić.

Nakon skoro godinu dana, vraćaju se filmske premijere i pokloni glumaca.

U subotu, 13. februara, Nišlijama će se nakon projekcije pokloniti glumačka ekipa, prvi put od početka epidemije. Projekcija počinje u 19 časova. Karte su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i mobilnoj aplikaciji Cineplexx RS.