Druženje sa konjima i menjanje sličica u Parku Sveti Sava

Dan planete Zemlje; Foto: ZOO Planet
Dan planete Zemlje; Foto: ZOO Planet

Povodom 22. aprila, Dana planete Zemlje, Udruženje “ZOO Planet” organizuje druženje sa konjima, kao i društvene igre i aktivnosti za najmlađe ali i one malo starije Nišlije u Parku Sveti Sava.

“S obzirom na to da je to dan kada se širom sveta raznim manifestacijama skreće pažnja javnosti na značaj očuvanja prirode i sprečavanja negativnih posledica na životnu sredinu, mi smo odlučili da taj dan ulepšamo mališanima ali i odraslima i zajedno sa konjima sačekamo sugrađane u Parku Sveti Sava”, najavljuju u Udruženju ZOO Planet.

Druženje sa konjima, kao i društvene igre planirane su u periodu od 11 do 18 časova.

“U okviru ove akcije biće i promocija albuma za sličice “Misija prijatelja životinja” koju sprovodi Panini i Orca tako da sve mališane očekuju nagrade iznenađenja! Ukoliko imate duplikate sličica dođite da razmenjujemo sličice”, dodaju organizatori.

Akcija će biti dobrotvornog karaktera a sav prikupljen prihod sa ovog druženja namanjen je za izgradnju prostora za skladištenje stajnjaka u ZOO Kutku za koji je Udruženju potrebno 53.000 dinara.

“Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite na Dan planete Zemlje donacije možete uplatiti na žiro račun Udruženja ZOO Planet: 105-22423-78 ili putem PayPala: zooplanet.nis@gmail.com sa svrhom uplate: pomoć za izgradnju stajnjaka”, ističu u ZOO Planet-u.

Global Digital Clinik