Dobar pogled! Bistro! Sajam lova i ribolova u Nišu

20. Sajam lova i ribolova u Nišu

Ovogodišnji Sajam lova i ribolova Niš 2018 je jubilarni 20-ti i održaće se u Hali Čair u Nišu od 25. do 29. aprila uz učešće velikog broja izlagača iz cele Srbije.

Na sajmu će se predstaviti učestvovati distributeri i proizvođači lovačke i ribolovačke opreme i opreme za boravak u prirodi, kao i brojne organizacije i udruženja iz ove oblasti.

“Na preko 500 m² izložbenog prostora u Hali „Čair“ u Nišu, moći ćete da se snabdete opremom i upoznate sa novinama, a mnogi izlagači najavljuju i niže cene svojih proizvoda”, najavljuju iz Turističke organizacije Niša.

Stalna i tradicionalna prateća manifestacija Sajma je izložba dečijih radova na temu lov, ribolov i boravak u prirodi.

SC Čair zajedno sa Ribolovačkim udruženjem „Nišava“ organizuje izložbu kako bi decu od malih nogu zainteresovali za ribolov. Najuspešniji dečiji radovi biće nagrađeni prigodnim nagradama.

Ove godine prvi put na Sajmu učestvuje Srpsko-rusko humanitarni centar, a posetiocima će se predstaviti i gotovo sva lovačka udruženja jugoistočne Srbije.

Otvaranje Sajma je u sredu 25. aprila u 13 sati, a radno vrema za posetioce je od 12:00 do 19:30 sati, osim u nedelju kada će „Čair“ biti otvoren do 17 časova.

Cene ulaznica biće 150 dinira za individualne posete, a 100 dinara za grupe najmanje od 10 ljudi, dok će poslednjeg dana Sajma ulaz za sve posetioce biti besplatan.