Dezinfikovani pijačni prostori i prodajne tezge

dezinfikovani
Dezinfekcija pijaca

Kako bi zaštitili prodavce i kupce od mogućnosti zaraze, iz JKP “Tržnica” obaveštavaju da su dezinfikovani pijačni prostori i tezge na pijacama  “Krive livade”, “Tvrđava”, i na “Cvetnoj pijaci”. Iz ovog preduzeća podsećaju da će sve pijace koje su u njenom sastavu danas i sutra raditi uobičajeno, poput prodavnica hrane, hipermarketa, apoteka i pumpi.

Iz ovog preduzeća obaveštavaju građane da će pored navedenih, u najkraćem vremenskom periodu biti dezinfikovane i ostale pijace koje su u sastavu JKP “Tržnica”.

Tvrde i da pijace predstavljaju najsigurnija prodajna mesta za snabdevanje ispravnim i svežim namirnicama, a građane podsećaju  da je obavezno nošenje zaštitnih maski prilikom ulaska na pijace.

Takođe apeluju na sve zaposlene, zakupce na tezgama i kupce, da se pridržavaju mera prevencije i zaštite, kako bi sačuvali svoje i zdravlje drugih.

Podsećaju da će sve pijace u sastavu JKP “Tržnica” danas i sutra raditi uobičajeno, poput prodavnica hrane, hipermarketa, apoteka i benzinskih pumpi.