Deseti Sajam mentalnog zdravlja u Dvorištu Univerziteta

Sajam mentalnog zdravlja

Psihološko savetovalište za studente organizuje jubilarni deseti po redu Sajam mentalnog zdravlja u Dvorištu Univerziteta. Sajam će se održati u ponedeljak, 10.oktobra sa početkom od 16 časova, a trajaće do 19 časova.

Tema jubilarnog sajma je samoopažanje, a organizatori veruju da će ona biti i zanimljiva i korisna svima koji dođu, jer će im pomoći da bolje upoznaju principe opažanja i samoopažanja.

„Tema je svima nama poznata i bliska, jer je tema sa kojom se susrećemo svakog dana. Verujem da se svako od nas zapitao kako nas drugi ljudi vide, kako i zašto se baš na taj način predstavljamo u određenim situacijama, da li smo ostavili dobar utisak, kakvo je mišljenje neko stekao prilikom upoznavanja sa nama“- navode u Savetovalištu.

Na sajmu će biti sedam štandova: Samoopažanje, Samoprezentovanje, Lažno predstavljanje, Stid i projekcija, Greške u opažanju, Istraži druge – upoznaj sebe.

Na sajmu će prisustvovati i NUDOR koji će imati promociju edukacije novih volontera i svoje organizacije (Nacionalna organizacija roditelja dece obolele od raka).

Sajam će svojim prisustvom podržati i predstavnici Filozofskog fakulteta u Nišu, Filozofskog fakulteta u Bjeljini, Saveza studenata u Nišu i njihova predsednica Ivana Petković, predstavnici Studentkog kulturnog centra Niš.

U slučaju lošeg vremena, Sajam će se održati u sali Fakulteta umetnosti (Knjaževačka 2a).

Ulaz je slobodan za sve zainteresovane