Da Ognjen pobedi SMA

U četvrtak, 12.08. na Nišvile festivalu je održan humanitarni maskenbal za pomoć Ognjenu Stojanoviću iz Leskovca koji boluje od SMA.

Za vreme trajanja Nišvile festivala ćemo skupljati novac za lečenje malog dečaka, a za naše najmlađe donatore smo spremili zabavni program, slikanje sa maskotama, iscrtavanje lica i dečja muzika koja prati sva dešavanja u delu “Jazz for kids”.

U nedelju 15.08. ćemo obavestiti javnost o iznosu koji je prikupljen za vreme trajanja ove akcije, a do tada Vas pozivamo da nam se pridružite na festivalu, zabavite se sa svojim mališanima i doprinesete u izlečenju ovog mališana.

Ova cifra je nedostižna za porodicu Stojanović, ali za celu Srbiju je jako mala cifra, a to smo dokazali mnogo puta i pokazali humanost na delu!!!

Apel za pomoć Ognjenu Stojanoviću iz Bratmilovca (Opšitina Leskovac) – Ognjen je rođen kao zdrava beba, pa se tako i razvijao do petog meseca kada su krenuli problemi.
Počeo je slabije da se okreće, a kasnije nije mogao ni da sedi ni da stoji.

Od tada je na rehabilitaciji u Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu. Analizom krvi dijagnostikovana mu je spinalna mišićna atrofija, tip 3 koja onemogućava disanje, hranjenje i hodanje.

Ognjenu su neophodne fizikalne terapije, vežbice i ortopedska pomagala.
Ognjenovi roditelji nisu u mogućnosti da mu priušte, i ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje da doniraju sredstva kako bi Ognjen mogao da oseti radost hodanja i trčanja. Da bude kao i sva druga deca.

Za Ognjenov prvi korak!

Molimo sve humane ljude dobrog srca da ukoliko su u mogućnosti, prilože bilo koju sumu novca na neki od navedenih računa.
Ukoliko niste u mogućnosti da donirate novac, jednako ćete pomoći deljenjem ove objave na vašoj priči – “stori”.

Uplatom na dinarski račun:
165-7010855807-48, Addiko banka
160-6000000838286-13, Banka Intesa
Uplatom na devizni račun:
IBAN RS351657010855831-73
Uplatom preko pejpal platforme:
paypal.me/pokrenizivotsrb
Slanjem poruke na broj 3800 (Bilo koja mreža, cena poruke 200.00 RSD)

Global Digital Clinik