Crno-beli slavili na Čairu

VK Nais
VK Nais

Niški vaterpolisti poraženi su na bazenu Čair od Partizana rezultatom 7:17 u okviru 11. kola vaterpolo Superlige Srbije.

Igrači Naisa, iako u poslednje vreme igraju sjajno kod kuće, delovali su nemoćno protiv aktuelnog šampiona. Partizan je stekao prednost od samog početka utakmice. Prvu četvrtinu dobili su rezultatom 1:4, a drugu 1:6. Već na poluvremenu, pri rezultatu 2:10, svima je bilo jasno da je Partizan preveliki zalogaj za Nais i da će niška ekipa stići do osmog poraza u sezoni.

U drugo poluvreme gosti su ušli sa izmenjenim sastavom bez nekih velikih ambicija te su Nišlije imale šansu da poprave igru, što je rezultiralo time da niški vaterpolisti dobiju treću četvrtinu rezultatom 3:2. Napad se u drugom poluvremenu osvestio, ali je odbrana ostala dekoncentrisana do kraja. U poslednjoj deonici aktuelni šampioni rutinski su stavili tačku na ovaj meč, dobivši je rezultatom 2:5 što je i postavilo konačan rezultat 7:17.

Kod gostiju su se istakli Petar Tomić i Đorđe Vučinić sa po četiri postignuta gola, dok su za Nais jedine svetle tačke bili Marko Bolović i Nemanja Šilj sa po tri postignuta gola.

U okviru sledećeg kola koje je na programu 29. maja, niški vaterpolisti gostovaće u Zemunu ekipi Zemun Bosal koja još uvek nije osvojila ni jedan jedini bod.

Nais – Partizan 7:17 (1:4,1:6,3:2,2:5)

Niš, bazen Čair;

Sudije: Stefanović/Milović;

Igrač više: Nais 7 (3), Partizan 11 (9);

Peterci: Nais -, Partizan 1(1);

NAIS:Lazić, Mitrović, Pavičić, Ivetić , Dimitrijević 1, M.Milošević, Omerović, Đorđević, Živić, Šilj 3, Bolović 3, Milošević, Stoiljković, Stanković;

PARTIZAN: Rističević, Kasum, Farkaš 3 (1), Lazić, Tomić 4, Janković 2, Andrejević, Manojlović, Radanović 2, Radonjić, Aksentijević 1, Belopavlović, Vučinić 4.