U susret Uskrsu Zec Petar doskakutaće u bioskop. Specijalna cena ulaznica

zec petar

U susret najradosnijem prazniku, na veliko platno Cineplexx Niš bioskopa doskakutaće simpatični Zec Petar i njegova družina i to po sjajnoj ceni ulaznice od 250 dinara.

Od 29. aprila pogledaj reprizno priču o nevaljalom zecu koji nas je pre tri godine nasmejao do suza. Animirano-igrani film “Zec Petar“, sinhronizovan na srpski jezik, priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru. Priča počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzmu farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.

Na farmu po svoje nasledstvo dolazi mlađi gospodin Toma Gregor. On je daleko bistriji i oštroumniji, a za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je ujedno i zekina surogat majka.

Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza. To na kraju rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne železnice i sve do opasnih ulica grada i nazad. Na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

 

Praznici su prilika za kvalitetno provedeno vreme sa porodicom, a Cineplexx Niš bioskop nudi tematsku zabavu na velikom platnu koja se ne propušta. Ulaznice po ceni od 250 dinara u prodaji su na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.