Cineplexx Niš slavi rođendan: Nišlije očekuje specijalna cena ulaznica

cineplexx rođendan

Rezervišite 22. maj za najbolji provod na velikom platnu, jer Cineplexx Niš bioskop obeležava svoj rođendan i nagrađuju ljubitelje filmova specijalnom cenom ulaznice.  Samo tog dana, u Cineplexx Niš bioskopu će cena karte biti 200 dinara za sve filmove.

Cineplexx Niš bioskop pobrinuo se za raznovrsnu ponudu fimova za svoj rođendan. Najmlađi posetioci će uživati u avanturama Diznijevih junaka Raje i Džoa u animiranim filmovima sinhronizovanim na srpski jezik ,,Raja i poslednji zmaj“ i ,,Duša“. Uživaće i u nestašlucima višedecenijskih rivala Toma i Džerija.

Ljubitelji igrica neće propustiti priliku da na velikom platnu pogledaju film ,,Mortal Kombat“. “Za sve koji uživaju u dobroj akciji preporučujemo film ,,Niko“ u kome glavnu ulogu tumači dobitnik nagrade Emi, Bob Odenkirk”, poručuju iz Cineplexx-a.

Anđelina Džoli očekuje vas u filmu ,,Oni koji mi žele smrt“.

Sjajna glumačka postavka, predvođena Robertom de Nirom, Morganom Frimanom i Tomi Li Džonsom u sjajnoj komediji ,,Veliki povratnici“. Nominovana za nagradu Oskar u kategoriji najbolja glumica, Keri Maligan zablistaće na velikom platnu u filmu ,,Žena koja obećava“.

Kralj čudovišta i kralj Ostrva lobanja kreću jedan na drugog. Bore se za nadmoćnu monstruoznu superiornost u najspektakularnijoj bici svih vremena u filmu ,,Godzila protiv Konga“.

Detaljan rođendanski program možete pogledati na sajtu www.cineplexx.rs.

Šta će se još naći na ovonedeljnom repertoaru možete pogledati ovde.

Porodična drama “Posrtanje” na ovonedeljnom repertoaru Cineplexx-a