Cineplexx Niš: Horror Night uz film ,,Anabel 3- Povratak“

Cineplexx Niš
Cineplexx Niš

Očekuje nas još jedan u nizu događaja koje organizuje bioskop Cineplexx NišHorror Night uz film ,,Anabel 3- Povratak“. 

Projekcija je zakazana za četvrtak, 27. jun u 20 časovaPosetioci sa bonus karticama dobijaju 1000 bodova, a svi imaju priliku za slikanje po uzoru na scenu iz filma! Karte su u prodaji!

 Treći nastavak franšize oduševljava ljubitelje širom sveta i sa nestrpljenjem se iščekuje. Anabel je zla lutka iz jednog od najpoznatijih istinitih slučajeva paranormalnih stručnjaka Eda i Lorain Voren, a prvi put smo je videli u horor hitu Prizivanja Zla . Demonolozi Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja zbog čega su je smestili u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz sveštenički blagoslov. Ipak, nesretna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove, u prostorijii zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Džudi i njene prijatelje.

 Anabel  se trenutno čuva u staklenom izlogu u muzeju, u Konektikatu, sa znakom upozorenja: ,,Ne diraj!“, gde je jedino vidi sveštenik koji dolazi da je obilazi dvaput mesečno. U muzeju se nalaze različite kolekcije paranormalnih pojava, ali je u svetu filma najpoznatija upravo Anabel.

Neizvesnost, strah, scene inspirisane svetski poznatom lutkom slikovito nam je dočarala fantastična glumačka ekipa koju čine Emili Brobst, Patrik Vilson, Makena Grejs, Vira Farmiga, Geri Doberman.

Da li će demonolozi uspeti u svojoj nameri da sačuvaju Anabel, ali i svoju ćerku saznajte u bioskopu Cineplexx Niš.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

 

Global digital clinic