Cine Grand novi bioskop u Nišu: Sutra i prekosutra posebna akcija

cine grand

Sutra se, u sklopu TC Delta Planet, otvara novi bioskop – Cine Grand MCF. Tim povodom Nišlije u četvrtak i petak očekuje posebna akcija.

Bioskop Cine Grand MCF, biće otvoren u četvrtak, 22. aprila, u tržnom centru Delta Planet. Tim povodom, za sve ljubitelje filmskih ostvarenja, bioskop Cine Grand je spremio posebnu akciju. Naime, posetioci bioskopa Cine Grand Delta Planet će uz svaku kupljenu ulaznicu, drugu ulaznicu za film dobiti na poklon. Ova akcija povodom otvaranja će trajati dva dana, odnosno 22. i 23. aprila i važiće za sve filmove koji su tog dana na repertoaru.

Repertoar od 22. do 28. aprila

 

Bioskop Cine Grand u tržnom centru Dellta Planet ima pet pažljivo dizajniranih sala, sa preko 700 fotelja, koje će posetiocima pružiti maksimalnu udobnost. Sva platna u bioskopu su vrhunskog kvaliteta, te ova platna, zajedno sa NEC laserskim projektorima, garantuju kristalno jasnu sliku. Ozvučenje dolazi iz Dolby laboratorije i važi za ozvučenje poslednje generacije“, navode iz bioskopa.

Svim svojim posetiocima, bioskop Cine Grand nudi razrađen i posebno dizajniran loyalty program, koji je namenjen svim generacijama. U bioskopu će biti zastupljen i premium brend The Kokice – kokice kakve do sada niste probali. Ovaj brend će imati i svoju takozvanu pop up prodavnicu u samom bioskopu.  Takođe, bioskop poseduje i poseban prostor za proslavu rođendana, čime se svrstava u red  objekata za celu porodicu.
Bioskop teži da prikazivanje filmova i celokupnu bioskopsku industriju podigne na viši nivo, te je u izgradnji bioskopa, pored izbora najmodernije tehničke opreme,  posebna pažnja posvećena enterijeru i eksterijeru, kao i želji da se svim posetiocima pruži maksimalna udobnost i komoditet.

Otvaranje bioskopa, kao i projekcije filmova, će biti organizovani uz poštovanje svih preventivnih mera koje je propisala Vlada Republike Srbije, a koje se odnose na smanjenje rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.