Čestitka Grada Niša fudbalerima Radničkog

Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović
Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović

Gradonacelnik NIša Darko Bulatović uputio je jutros u svoje i u ime svojih saradnika u Gradskom veću čestitke fudbalerima, stručnom štabu i rukovodstvu Fudbalskog kluba Radnički na još jednoj pobedi protiv predstavnika Malte u kvalifikacijama za Ligu Evrope i izborenom plasmanu u 2. kolo ovog takmičenja.

Ističući da je ovo prva pobeda Radničkog u zvaničnim takmičenjima Evropske fudbalske federacije UEFA posle 35 godina, gradonačelnik Bulatović izrazio je svoja očekivanja i verovanja da će Radnički nastaviti sa uspešnim nastupima na međunarodnoj sceni već narednog četvrtka 24. jula, kada niški fudbaleri igraju prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, sa Makabijem iz Tel Aviva.

Niški gradonačelnik je rekao i da iste i uspešne rezultate u ovoj godini očekuje i od rukometaša niškog Železničara, rukometašica Naise i vaterpolista Niša, koji su svojim izvanrednim plasmanom na domaćoj sportskoj sceni i rezultatima u prethodnoj takmičarskoj sezoni takođe izborili nastupe u evropskim takmičenjima.

Global Digital Clinik