Školska avantura – Nastavlja se u Carstvu Mišića: Letnji boravak od 20. juna za decu školskog i predškolskog uzrasta

Uzbudljivo putovanje kroz svet očekuje decu školskog i predškolskog uzrasta u letnjem boravku koji će biti organizovan u Carstvu Mišića.

Cilj ovog programa je da se stvori atmosfera u kojoj će se deca osećati sigurno, prihvaćeno i podstaknuto na razvoj svojih talenata i veština.

U okviru ovog letnjeg boravka, deca će imati priliku da otkriju svoje mogućnosti izražavanja i komuniciranja, uče o lepom ponašanju, razvijaju samopouzdanje i neguju jezičko-dramski govorno stvaralaštvo. Kroz različite aktivnosti, fokus će biti na razvoju fine motorike i grube motorike, podsticanju kreativnosti, razmišljanju i moći zapažanja.

Svaka aktivnost će biti sprovedena kroz igru i zabavu, u podsticajnoj i opuštajućoj atmosferi. Deca će imati priliku da se upuste u avanture, istražuju svet oko sebe i uče kroz praktično iskustvo. Edukatori će biti tu da pruže podršku i vode decu kroz svaki korak ovog putovanja.

Prijave za letnji boravak su u toku, a mesta su ograničena. Roditelji mogu se informisati i prijaviti svoju decu putem telefona na broj 065/9570757

Ovaj letnji boravak u Carstvu Mišića pruža deci priliku da provedu nezaboravno leto, stvarajući uspomene i prijateljstva za ceo život. Neka vaše dete bude deo ove školske avanture i upusti se u svet pun mogućnosti i zabave!