Besplatna provera sluha u Nišu

Audiovox slusni aparati

U životu je puno važnih trenutaka i ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor dok razgovarate sa dragim osobama ili gledate TV, vreme je da proverite svoj sluh. Ne dozvolite da propustite bitne stvari koje se dešavaju oko Vas i važne trenutke u svom životu.

Ako Vi ili neko koga poznajete slabije čuje javite se u  Audiovox predstavništvo u Nišu jer mi imamo rešenje za dobar sluh. Kada nas posetite možete da očekujete: besplatnu proveru sluha (vrednost 2 000 dinara), besplatnu probu slušnih aparata, popust 5 000 dinara za privatnu kupovinu aparata u celosti, bez čekanja u redu uz zakazivanje termina, besplatno savetovanje u vezi sa sluhom, nabavku na 12 rata za kupovinu aparata.

Zašto je Audiovox pravi izbor za dobar sluh?

Zato što Audiovox ima najbolje rešenje za Vaš sluh a kvalitet garantuje tradicija poslovanja firme od 2000. godine, 22 godine rada predstavništva u Nišu, 119 godina iskustva Oticon proizvođača slušnih aparata u čijoj ponudi se nalaze najsavremeniji slušni aparati, stručni kadar i desetine hiljada zadovoljnih korisnika.

Zakažite besplatni termin odmah u našem predstavništvu u Nišu na broj telefona 018 232 366, predstavništvo se nalazi u ulici Jovana Skerlića broj 3 (klik za lokaciju) a radno vreme je radnim danima od 8 do 19 časova.

Termin za besplatnu proveru sluha i probu aparata možete zakazati i online klikom na link SLUŠNI APARATI 

Akcija traje do 31. Decembra 2023. godine, zakažite svoj termin odmah.