Autobuski prevoz za celu Evropu

Pronet Turs

Da li ste se zapitali koje to evropske gradove možete posetiti autobusom, sa polascima iz Niša, Beograda ili nekog drugog grada u Srbiji. Kako bi vam olakšala pretragu agencija Pronet Turs iz Beograda vam nudi mogućnost da preko njihovog portala pronađete najjeftinije autobuske karte za čitavu Evropu.

Sa preko 10 godina poslovanja i saradnjom sa 15 najvećih prevoznika u Srbiji, Pronet Turs vam garantuje najpovoljnije cene autobuskih karata na tržištu.

Jedna od najpopularnijih linija koje putnici iz Srbije traže jeste autobus od Beograda do Beča, što je i razumljivo s obzirom na popularnost prestonice Austrije među turistima iz Srbije.

Ako posmatramo polaske iz Niša, onda je Istanbul jedan od gradova koje Nišlije najčešće posećuju kada se odluče da putuju autobusom. To i ne čudi s obzirom na istoriju ovog grada, njegov raskoš i spoj istoka i zapada. Definitivno je Istanbul grad koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sigurno da i popularna cena povratne autobuske karte od samo 7.320 din doprinosi tome da se Nišlije lako odluče da posete ovu metropolu.

Ako posmatramo gastarbajtere i njihove potrebe, najčešće destinacije su Cirih, Beč, Pariz, ali i autobuski prevoz za Nemačku, gde dominiraju gradovi kao što su Minhen, Berlin, Frankfurt i mnogi drugi.

Pronet Turs vam je omogućio da kupite autobuske karte za čitavu Evropu na jednom mestu i to bez odlaska u ekspozituru agencije. Poručite svoje karte da vam stignu na kućnu adresu ili ih samo rezervišite a plaćanje izvršite direktno u autobusu.

Srećan put i puno lepih uspomena iz evropskih metropola vam želi Pronet Turs.