Slep sluzba Stojca Nis

“Auto Šlep Stojča” je osnovan 24.01.1994. godine od strane preduzetnika Stojančić Slaviše.

Osnovne delatnosti firme su auto servis, šlep i taxi služba. U okviru svojih prostorija poseduje i apartman koji je dostupan na korišćenje mušterijama dok se ne otkloni kvar na njihovom prevoznom sredstvu.

Firma poseduje stručan kadar sa dugogodišnjim iskustvom. Garancija kvaliteta pruženih usluga su mnoge zadovoljne mušterije kao i ocena A+ bonitetne kuće CompanyWall. Takođe, posedujemo i sertifikat o profesionalnoj osposobljenosti lica odgovornog za prevoz tereta u drumskom saobraćaju , kao i licencu za prevoz tereta u domaćem i međunarodnom drumskom saobraćaju. Spremni smo da odgovorimo na Vaš poziv 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, tokom cele godine.

Šlep služba

Šlep služba je osnovna delatnost naše firme. Posedujemo vozila specijalno opremljena za transport havarisanih i novih vozila. Vršimo prevoz putničkih i mini van vozila, motocikala, manjih teretnih i gradjevinskih vozila kao i raznih vrsta plovila. Posebno smo specijalizovani za prevoz raznih vrsta gabaritnih mašina.

Prevoz vozila vršimo u zemlji i u inostranstvu. Spremni smo da odgovorimo na Vaš poziv u bilo koje doba noći ili dana.

Rent a Car Stojča

Taxi služba

Jedna od delatnosti firme je i prevoz putnika taxi vozilom. Sva vozila su opremljena klima uredjajima. Postoji mogućnost prevoza većeg broja putnika kombi vozilom (7+1).

Vršimo prevoz putnika u zemlji i inostranstvu. Spremni smo da odgovorimo na Vaš poziv u bilo koje doba noći ili dana.

Global Digital Clinik