Aquarius

by Jennifer Lavinia
by Jennifer Lavinia

Jednog dana, ja ću znati. Znaću kada ti je rođendan, tvoje srednje ime, gde si rođena, tvoj horoskopski znak, i imena tvojih roditelja.

Znaću koliko si godina imala kada si naučila da voziš bicikl, i koliko kućnih ljubimaca si imala. Znaću tvoju boju očiju, tvoje ožiljke, tvoj smeh. Znaću tvoju omiljenu knjigu, film, slatkiše, hranu, cipele, boju i pesmu. Znaću zašto si budna u 5 ujutru, u većini noći, gde si bila kada si shvatila da si izgubila dobrog prijatelja, zašto si uzela brijač, i kako si uspela da ga spustiš pre nego što su stvari otišle predaleko.
Znaću tvoje snove, strahove, tvoje želje i brige. Znaću kada ti je prvi put slomljeno srce, tvoje venčanje iz snova, za tvoje probleme sa roditeljima. Znaću tvoje snage, slabosti, lenjosti, energiju, i sva tvoja pomešana osećanja. Znaću tvoje loše navike, tvoje manire, tvoje izraze lica, i tvoj smeh kao da mi je omiljena pesma. Način na koji žvaćeš, piješ, šetaš, spavaš, i ljubiš. Znaću kako se osećaš, i da ne govoriš. Znaću sve o tome.
Tebe, od vrha do dna, spolja i iznutra. Od učenja, iz deljenja, od slušanja, od gledanja. Znaću svaku stvar koja ima da se zna, i znaš šta još?
Uvek ću te voleti. Budi sigurna ….
za Ej Džej …
autor : Novaković Č. Milan