Akcija Vratimo dvorišta deci: Novo lice dobilo je dvorište vrtića Pahuljica

U okviru nastavka akcije Vratimo dvorišta deci, novo lice dobilo je dvorište vrtića Pahuljica Javne predškolske ustanove Pčelica.
Vratimo dvorišta deci

U okviru nastavka akcije Vratimo dvorišta deci, novo lice dobilo je dvorište vrtića Pahuljica Javne predškolske ustanove Pčelica.

Zajedničkom akcijom zaposlenih i predstavnika Saveta roditelja zasađene su jelke u dvorištu vrtića. Proteklih dana prekrečeni su i grafiti i murali na zidovima vrtića Plavi čuperak.

Kao što je i obećala direktorica ustanove Svetlana Mitić prošle godine kada je pokrenuta akcija, ispunjava obećano da će se krečiti i čistiti sve dok se ne iskorene ružne i loše navike svih onih koji uništavaju vrtiće i dvorišta vrtića .

Sa lepim vremenom i toplim danima krenuli su zaposleni u ustanovi zajedno sa roditeljima i predstavnicima grada da sređuju fasade vrtića i dvorišta.

„Obećala sam istrajnost i ponavljam da nećemo stati dok ne iskorenimo ružne i loše namere svih onih koji su odrastali u tim vrtićima i koji bi trebalo da ih, zajedno sa nama sačuvaju i ulepšavaju za svoju decu,izjavila je direktorica Svetlana Mitić i još jednom podvukla da vrtić nije mesto za ispisivanje grafita, šetanje kućnih ljubimaca i ispoljavanje agresivnosti.

Sredjivanje vrtica
Sredjivanje vrtica

Sredjuju se svi vrtići

Svi vrtići će doći na red, ali da bi sačuvali ono što je urađeno, direktorica je apelovana na komšije da ustanovu i nadležne organe, pre svega komunalnu policiju obaveste o svakom neprimerenom ponašanju i da tako zajedno sačuvamo imovinu za naraštaje koji dolaze.

Nećemo dozvoliti da u našim vrtićima budu ružne slike nečijih ružnih navika i loših namera, naglasila je Mitić i istakla izuzetnu saradnju sa roditeljima, predstavnicima lokalne samouprave i svima kojima je stalo do toga da vrtići budu podsticajna sredina za odrastanje, a ne mesto za ispisivanje grafita, šetanje kućnih ljubimaca i ispoljavanje agresivnosti.

Exe-Net