AKC Fuzz: nastupaju „Crveni karton“ i „Cepeni ćunci“

Foto: FB AKC Fuzz
Foto: FB AKC Fuzz

Bendovi „Crveni karton“ i „Cepeni ćunci“ se posle preduge pauze vraćaju na scenu, nastupiće u Alternativnom kulturnom centru Fuzz.

Crveni karton 

Tokom 2018. i 2019. bili su jedan od najaktivnijih bendova na sceni sa preko 200 nastupa. Ovaj bend je 2017. pobedio na BARF 7 i odneo titulu najboljeg autorskog benda te godine.

Poslednji put su svirali u Nišu kao predgrupa velikom bendu „Hladno Pivo“ pre skoro četiri godine.

Ulaz na svirku je 300 dinara , a vrata se otvaraju u 21 čas.

 Cepeni ćunci 

Posle četiri godine Cepeni Ćunci ponovo u Nišu, podršku će im pružiti bend Progres iz Kraljeva.

Cepeni Ćunci su jedan od najboljih pank rok bendova južne pruge, a na sceni su već skoro 32 godine. Njihove pesme se gromoglasno pevaju od reči do reči i kod pankera i metalaca, ali i kod obožavaoca različitih žanrova muzike zato što im ritam i tekstovi neodoljivo ulaze u uši posle prvog slušanja. Za one koji nisu imali priliku da ih vide uživo u skorije vreme, imaju novi instrument u bendu, harmoniku!

Progres

Progres je bend iz Kraljeva nastao još 1993. Zanimljiva stvar za pesmu “Moja ekipa nikad ne stari” sa albuma “Čudan san” je to što je nastala inspirisana njihovom turnejom iz 2019. godine. Dok su na pesmi “Nek se samo urla istina” sarađivali sa Sašom Martićem iz benda Kompromis 69, a master je radio čuveni Ogi Radivojević.

Cena karte je 500 dinara, ulaz od 21 čas.