Agencija Clean No1: Dezinfekcija teretana i lokala

Agencija Clean No.1
Agencija Clean No.1 Foto: pixbay

Vlada Republike Srbije donela je, u skladu sa epidemiološkom situacijom, odluku o ublažavanju pojedinih restriktivnih mera. S obzirom na to, ovih dana sa radom bi trebalo da krenu teretane i frizerski saloni.

U skladu sa epidemiološkom slikom, Vlada Srbije donela je odluku da pojedine uslužne delatnosti mogu krenuti sa radom. Zbog ublažavanja mera do sada su radom krenule pijace, automehaničarsle i vulkanizerske radnje. Od ove nedelje njima bi trebalo da se pridruže i teretane i frizerski saloni.

Iako se situacija sa korona virusom smiruje jako je važno da svakodnevni život odvija uz mere opreza, upozoravaju stručnjaci. U svom saopštenju Vlada Republike Srbije istakla je da za sve delatnosti moraju biti obezbeđena zaština sredstva (maske, rukavice), i da se socijalna distanca mora poštovati.

Obavezna dezinfekcija prostora

Što se teretana tiče, Predrag Kon kaže da one mogu da rade ako postoji zakazivanje termina. Barijera sa hlorom sa dezinfekciju cipela, maske, rukavice, posebni peškiri i dezinfekcija sprava, pomoći će da se rizik smanji, dodaje Kon. Preporuke Vlade su i da na 10 metara kvadratnih može boraviti samo jedna osoba, da se prirodna ventilacija poveća i da fizička udaljenost između vežbača mora biti najmanje 3 metra.

Vežbanje u teratani nesumnjivo je nedostajalo redovnim vežbačima, a vreme provedeno u kući motivisaće mnoge da se posvete treniranju. Zbog toga je važno da obe strane- i teretane i njihovi korisnici poštuju mere predostrožnosti. Iz Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije preporučuju teretanama da sa radom krenu sledeće nedelje, odnosno 04. maja.

Razlog tome je neophodna priprema prostora, kako bi funkcionisanje bilo u skladu sa merama i uz smanjen rizik od potencijalne zaraze.

Pre otvaranja za korisnike trebalo bi celokupan prostor očistiti u dezinfikovati.

Ovo je najbolje prepustiti stručnjacima i agencijama koje se time bave, jer ćete samo na taj način biti sigurni da je Vaša teretana bezbedna za sve.

Agencija Clean No.1 u trenucima vanrednog stanja nudi usluge čišćenja i dezinfikovanja teretana, ulaza u zgrade, stanova, podruma, i garaža.

Na ovaj način možete biti sigurni da je prostor u kome boravite čist i bezbedan, jer su se stručnjaci pobrinuli za dezinfekciju. Uz poštovanje mera i preporuka i redovnu dezinfekciju zajedno ćemo pomoći u sprečavanju širenja epidemije Korona virusa.

Agencija za čišćenje Clean No.1

063 477 266
Pronadjite nas na Facebooku