Treći „Bike Rock Fest“ okuplja rekordan broj bajkera u našem gradu, uz spektakularne nastupe bendova i posebno iznenađenje!

Na već tradicionalnoj lokaciji pored Vrežinskog bazena, od 2. do 4. juna biće održan treći „Bike rock fest“ u organizaciji MK Sinova Juga.

Bajkeri iz regiona očekuju se u našem gradu u rekordnom broju od preko 1000. Ovogodišnji skup ljubitelja motora je poseban, jer se uklapa u obeležavanje Gradske slave Sveti car Konstantin i carica Jelena.

Ove godine su se u organizaciju MK Sinovi Juga priključili i prijatelji, NK Mad Viking iz Paraćina i Wanderer iz Makedonije.

Prema najavama organizatora na skupu će nastupiti više bendova, a svakako je najveću pažnju privukla činjenica da će publiku zabaviti nastup nekadašnje pevačice bendova Oktobar 1864 i EKV Tanje Jovićević.

„Kamp će biti otvoren u petak u 12 časova. Očekujemo veliki broj ljubitelja motora kao što je to bio slučaj prethodnih godina. Svoj dolazak su najavili gosti iz Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Austrije, Bugarske… Kapije će biti otvorene za sve koji žele da vikend provedu u Nišu i da se upoznaju sa lepotama prirode u okolini našeg grada“, kazao je predsednik kluba Vojkan Stojančić.

Prvog dana, u petak nastupiće Hettrick i Tanja Jovićević sa bendom Riff. Za subotu najavljuju nastupe bendova Obojena žestina, Kramer, Vesele osamdesete i Live Wire.

Neće izostati ni defile. On će biti organizovan u subotu 3. juna od 17:30. Moto skup će se završiti u nedelju u 12 časova.

Moto skup se organizuje uz pomoć Grada Niša, Gradske opštine Pantelej, Komande Kopnene vojske, JKP Mediana i drugih javnih, ali i privatnih preduzeća.

Ulaz u moto kamp je besplatan.