10. jubilarni sajam automobila u Nišu

Sajam automobila Niš
Sajam automobila Niš

10. jubilarni sajam automobila u Nišu
Niš, Hala “Čair”
od 4. do 6. oktobra

Veliki broj izlagača i sajamski popusti biće povod da na desetine hiljada ljudi prošeta i nešto pazari iz velike ponude novih četvorotočkaša.

Kao i prethodnih godina na ovogodišnjem sajmu automobila biće predstavljene evropske, srpske i naravno niške premijere. Vodeći svetski proizvođači vozila, delova i auto opreme na dve hiljade kvadrata, ponudiće ono najbolje što imaju.

Ove godine više izlagača biće na parketu niške dvorane, a u ponudi će biti i novi zanimljivi dvotočkaši koji će prvi put biti izloženi u Nišu.

„Veoma sam ponosan što Niš ima Sajam automobila već, evo, deset godina. Za to vreme Sajam je postao najveća i najposećenija privredno-turistička manifestacija u regionu. Žao nam je što Niš još uvek nema sajamski prostor, ali se trudimo da uvek sa onime što imamo izvučemo maksimum i građanima svake godine pružimo sajam po ugledu na sve velike svetske sajmove. U znak ovogodišnjeg jubilarnog sajma napravljen je i novi zvanični sajt, gde sve informacije na jednom mestu mogu pronaći i posetioci i izlagači“, rekao je direktor Auto Moto Festa Niš Oliver Paunović.